Un mare avantaj al parului scurt este ca orice mica schimbare ii faci, aceasta se va observa. Astfel, alegand sa ai parul scurt poti trece cu usurinta de la un look punk, la unul retro, classy sau chic.

In continuare, descoperim impreuna cele mai populare coafuri pentru par scurt.

Coafurile lejere vor fi o încântare

Un lucru este adevărat! Să-ţi aranjezi părul scurt nu necesită la fel de mult timp alocat, pe cât necesită un păr lung.

Uneori, cu numai 10 minute petrecute în faţă oglinzii, părul scurt îţi oferă un look incredibil, fresh şi plin de atitudine.

Reclama

Poţi obţine astfel de coafuri lejere pentru păr scurt, folosindu-te de produse de styling profesionale. Astfel, vei fi sigură că şuviţele rebele vor sta la locul lor şi că intreagă coafură va fi impecabilă.

Una dintre celebrităţile care a surprins publicul printr-o tunsoare scurtă este Charlize Theron. Făcând această alegere, actriţa şi-a creat un look inconfundabil.

Poţi şi tu să faci asta. O coafură lejeră, împreună cu un machiaj cât mai feminin, crede-mă,vei fi o adevărată heartbreaker.

Cine spune că nu poţi fi şi elegantă, chiar dacă ai părul scurt?

Circulă un mit printre femeile de toate vârstele. Un mit care susţine că un păr scurt nu se pretează unei apariţii elegante.

Ţin să contrazic acest mit şi îi am de partea mea chiar şi pe cei mai cunoscuţi şi apreciaţi stilişti.

Preferabil, însă, este, să optezi pentru tunsori scurte, cu o lungime versatilă. Mai exact, o tunsoare care să aibă un breton mai lung. Astfel, acesta îţi oferă sansa de a da o notă de eleganță coafurii tale.

Faci asta prin taparea bretonului, conferindu-i volum sau prin ondularea acestuia. Restul, ţine de tine și de imaginaţia ta, opţiunile sunt nelimitate!

Un exemplu foarte bun, care să confirme faptul că şi cu părul scurt te bucuri de elegantă este Rihanna.

Artista iubeşte părul scurt, pe care îl abordează în toate stilurile posibile. În poza alăturată poţi vedea că artistei îi stă superb cu o coafură elegantă pentru păr scurt.

Dezvalntuie-te! Poţi fii şi rebelă

O altă coafură pentru părul scurt în vogă este cea prin care se tapează coroana şi se definesc şuviţele dezordonate. Cel mai uşor poţi face asta folosindu-te de produse de styling profesionale, care să confere textura şi definire.

Dacă ai nevoie de inspiraţie, creasta lui Miley Cyrus este, în mod clar, o opţiune valabilă pentru doamnele şi domnişoarele nonconformiste, care nu se tem să iasă din tipare.

Anul asta se poartă look-ul urban, cool

Tot pentru femeile care nu se tem să iasă în evidenţă, se recomandă şi tunsorile în linii drepte, perfecte. Este un styling pentru păr scurt extrem de edgy, care denotă o personalitate puternică, pe deplin asumată.

Astfel de coafuri ale părului scurt sunt mai rar întâlnite pe stradă, pentru că, aşa cum am zis deja trebuie asumate şi trebuie să se potrivească stilului vestimentar foarte bine.

Coafuri pline de feminitate

Cum discutam şi prin primele paragrafe, există o impresie generală, care susţine că tunsorile scurte îţi fură din feminitate.

Dacă până acum articolul nu te-a convins că este un mit lipsit de adevăr, atunci, da-mi voie să-ţi prezint coafura pixie.

 

O coafură pentru părul scurt, care întinereşte şi îndulceşte trăsăturile feţei. De asemenea, este coafura ideală pentru părul scurt purtat de doamnele şi domnişoarele cu faţă ovală.

Din rândul vedetelor, Keri Hilson este cea care poartă foarte bine coafura tip pixie. Nu-i aşa că arată incredibil de bine?

Cine spune că trebuie să te rezumi la păr?

E o întrebare destul de ciudată, nu-i aşa? Dar serios, cine spune că în realizarea unei coafuri trebuie să te rezumi numai la păr? Stilişti ne propun ceva inedit- să apelăm la accesorii.

Pentru că, cum altfel mai simplu poţi transforma o tunsoare scurtă într-o coafură aparte? Plasând un accesoriu statement.

Asta însemnând că poţi apela la bijuterii de păr, dacă eşti invitată unui eventiment de gală, sau la bentiţe deosebite, cu pietricele în viaţa de zi cu zi.

Dacă ai nevoie de inspiraţie, îţi las câteva poze, care să-ţi dea idei frumoase.

Coafuri păr scurt pentru doamne mature

Odată cu parcurgerea unor ani frumoşi din viaţă, doamnele tind să opteze pentru tunsorile scurte.

Fac alegerea asta fie pentru că găsesc că este un stil fresh, fie pentru că le încântă uşurinţa în coafare, pe care o promite un păr scurt.

În pozele alăturate îţi prezint două dintre cele mai îndrăgite celebrităţi trecute de frumoasa vârstă de 50 de ani.

Poţi vedea că nici nu-şi arată vârsta? Tocmai pentru că nu se tem să abordeze un look casual fresh, lipsit de inhibiţii.

Lisa Rinna propune un look casual, fresh, definit prin şuviţe de lungimi diferite. Datorită diferenţei de lungime dintre şuviţe, o astfel de coafură îţi oferă libertate totală în coafare.

Sharon Stone, pe partea celaltă, alege un look pixie, cu parte mai lungă în spate şi filat foarte bine în jurul chipului.

Aşadar, să ai părul scurt e o dovadă de încredere în feminitatea şi frumuseţea ta si o tendinta de moda in 2017. Este o modalitate simplă, prin care te poţi bucura de look-uri rapide, simple şi pline de personalitate. Aşa că, nu lăsa vara să treacă, fără să experimentezi ceva nou, cum ar fi o tunsoare scurtă!

Daca ti-a placut articolul da-mi un

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.