Articolele vestimentare, accesoriile și încălțămintea din piele naturală continuă să fie la modă și în 2022.

Sunt piese de bună calitate, care se păstrează în timp dacă sunt îngrijite corespunzător și suficient de versatile.

Pot fi adăugate în mai toate stilurile vestimentare și aduc un plus de valoare oricărei ținute.

Importanța unui produs din piele

Oricine ar trebui să dețină cel puțin un produs din piele naturală.

Reclama

Așa cum am menționat anterior, pielea naturală este de o calitate superioară, prin urmare, un produs confecționat din acest material nu doar că se păstrează bine în timp odată cu trecerea anilor, ci are și un aspect elegant.

De exemplu, o pereche de mănuși damă din piele naturală este mult mai rezistentă decât o pereche fabricată din material ecologic, ține mai bine căldura și arată cu mult mai bine.

Dacă ideea de a avea articole de piele în garderobă sună bine pentru tine, hai să vedem împreună două tipuri de produse din piele naturală care nu trebuie să îți lipsească:

  • Mănușile din piele

    Manusi din piele

Mănușile din piele sunt accesorii de nelipsit din orice garderobă. În magazinele de profil există atât o gamă largă de mănuși piele bărbați, cât și pentru femei. Se găsesc în diferite culori și lungimi, dar pot fi și din mai multe tipuri de piele.

De altfel, pot fi cu sau fără blană pe interior, cu sau fără cataramă, într-o singură nuanță sau în culori combinate. Astfel că, indiferent de tipul stilului adoptat în viața de zi cu zi sau de eveniment, cu siguranță vei găsi o pereche de mănuși de piele potrivită pentru tine.

Când te decizi totuși să achiziționezi mănuși damă sau de bărbați, asigură-te că mărimea este potrivită, că toate cusăturile sunt uniforme și că sunt suficient de lungi astfel încât mânecile de la geacă să le acopere la încheietură.

De altfel, pentru a se păstra mai bine peste ani, curăță-le și depozitează-le corespunzător, iar periodic aplică cremă specială care are rolul de a hidrata pielea și de a-i oferi luciul de altădată.

  • Cizmele din piele

Subiectul cizmelor din piele este ceva mai complex. Pe piață se găsesc o varietate de modele de cizme din piele naturală, care diferă în funcție de tipul pielii din care sunt fabricate, de textură, culoare, înălțime și design.

Femeile au posibilitatea de a alege cizme de piele care se asortează cu diverse ținute. Pentru ținutele elegante, pot alege o pereche de cizme din piele naturală cu toc subțire și înalt.

Ținutele lejere pot fi asortate cu cizme cu platformă, cu toc pătrat sau cu talpă joasă. De asemenea, pot alege cizme confecționate din piele naturală netedă sau întoarsă, în diferite culori.

Cele mai comune nuanțe sunt cele de negru și maro, însă paleta de culori nu este chiar atât de limitată. Sunt disponibile și cizme bej, albe, nude, crem, vișinii sau chiar albastre.

Bărbații au și ei suficiente modele din care pot alege.

Totul constă în potrivirea corectă cu ținuta și alegerea unei perechi de încălțăminte confortabile.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.