Vara este unul dintre sezoanele din an, care se bucură de simpatia multor oameni, dar mai ales a doamnelor şi domnişoarelor.

Asta pentru că vara avem ocazia să ne etalăm feminitatea în toată splendoarea ei.

Putem apela la partea de garderobă atât de îndrăgită- rochiţe, voaluri, fuste, pantofi cu toc şi sanadalele confortabile şi multe alte piese de vestimentaţie şi încălţăminte atât de dragi nouă.

Însă, ceea ce face vara să fie atât de populară este faptul că-i sezonul concediilor petrecute la plajă.

Reclama

Adorăm să mergem la mare, să lenevim pe şezlong, lăsând soarele să ne îmbrăţişeze, în timp ce în mâna ţinem un mojito.

Pentru asta, însă, avem nevoie de un costum de baie, care să ne pună în valoare frumuseţea şi trupul zvelt, de care avem atâta grijă întregul an.

Tu ţi-ai ales costumul de baie potrivit pentru acest sezon de vară, 2017? Dacă încă nu ai făcut alegerea, poate te vom ajută noi astăzi.

Rămâi alături de noi pe tot parcursul articolului.

Îţi vom prezenta câteva dintre modelele de costume de baie tanga sexy, care se bucură de un succes incredibil.

Înainte de a discuta despre modelele de costume de baie tanga sexy, care se poartă vara aceasta, haide să vorbim puţin despre cum ne alegem costumele de baie.

Când îţi alegi costumul de baie, alege-l pe cel potrivit ţie

Atunci când mergi să-ţi cumperi un costum de baie, indiferent că vorbim despre un costum de baie întreg, deux-pieces sau tanga sexy, important este să ştii cum să-l alegi.

În primul rând, trebuie să fii sinceră cu tine şi să-ţi accepţi formele şi măsurile.

Numai aşa îţi vei putea alege un costum de baie care să ţi se potrivească cu adevărat şi care să nu te pună în situaţii jenante.

Acestea fiind spuse, îţi voi împărtăşii câteva secrete care să te ajute în alegerea costumului de baie tanga sexy, şi nu numai, ideal pentru tine!

1.Ai grijă la bust

Atunci când alegi un costum de baie este important să-ţi cunoşti măsura bustului.

Sănii sunt, de cele mai multe ori, cei care stabilesc ce costum ţi se potriveşte cel mai bine, atât din punct de vedere al mărimii, dar şi al modelului.

De exemplu, dacă ai sănii mici, atunci îţi poţi alege aproape orice costum de baie îţi doreşti- în două piese, întreg, tankini sau monokini s.a.m.d.

Dacă îţi doreşti să creezi ideea unui bust mai generos, atunci alege modelele care vin cu imprimeuri, volanae, franjuri şi push-up la nivelul sutienului.

Dacă eşti o femeie care se bucură de un bust generos, atunci ţie ţi se recomandă alte modele.

Optează pentru costumele de baie care au sutiene cu cupe întărite şi bretele late. Astfel, te vei bucura de o susţinere optimă.

De asemenea, încearcă să eviţi modelele care vin cu imprimeuri- în dungi sau florale- la nivel de sutien.

Făcând o astfel de alegere nu faci decât să-ţi amplifici mărimea sânilor. Şi ce-i prea mult, de multe ori, strică.

2. Acceptat-ţi silueta

Dacă eşti o femeie care se bucură de o silueta suplă, atunci felicitări! Te poţi bucura, fără grijă, de orice tip de costum de baie.

Dacă, însă, n-ai reuşit să scapi de burtica, atunci ţie îţi recomandăm costumele întregi,tankini sau deux-pieces, cu talie înaltă sau modelatoare.

Astfel reuşeşti să maschezi micile imperfecţiuni, care s-ar putea să te stânjenească pe plajă.

Acestea sunt două dintre criteriile cele mai importante, care te ghidează în alegerea costumului de baie perfect pentru tine!

Costumele de baie tanga sexy. Cine le poartă cel mai bine?

Costumele de baie tanga sexy sunt acele costume de baie provocatoare, pline de sex-appeal, pe care orice femeie şi-ar dori să le poată purta.

Ceea ce diferenţiază aceste costume de oricare altele este tăietura slipului.

Spre deosebire de slipul tradiţional, care acoperă posteriorul, slipul tanga sexy îl dezvăluie pe cât se poate de mult, în toată splendoarea lui.

Din acest motiv, costumele de baie tanga sexy nu pot fi purtate chiar de orice femeie.

Desigur, dacă eşti o femeie încrezătoare în formele ei, care nu se sfieşte de puţină celulită, nimeni nu-ţi poate interzice să porţi orice îţi doreşti!

Însă, costumele de baie tanga sexy se recomandă, în special, doamnelor şi domnişoarelor care se mândresc cu un corp tonifiat, lipsit de celulită şi imperfecţiuni.

De asemenea, aceste costume sunt, de obicei, purtate de femei încrezătoare în feminitatea lor, care nu se sfiesc să fie provocatoare şi care fac faţă privirilor.

Pentru că, într-adevăr, un costum de baie tanga sexy reuşeşte să atragă multe priviri asupra ta. Pline de admiraţie, desigur!

Aşadar, poartă un astfel de costum de baie ori de câte ori doreşti să fii centrul atenţie, să te bucuri de admiraţia celor din jur, etalandu-ţi frumuseţea.

Poartă-l încrezătoare, plină de mândrie şi sigură pe tine!

Modelele verii 2017

În cele ce urmează, îţi prezentăm trei dintre modelele de costume de baie tanga, care nu ar trebui să lipsească din garderoba de vara 2017 a niciunei femei.

Pregătită să le descoperi?

Costumele de baie tanga sexy, cu imprimeuri sunt un must al acestui sezon.

Optează pentru modelele cu imprimeuri exotice, în culori intense.

Astfel, te vei bucura de un look incendiar, care va face senzaţie pe plajă!

Imprimeul şi culorile intense nu vor face altceva decât să-ţi pună în valoare bronzul, flatandu-ţi frumuseţea şi corpul tonifiat la care ai lucrat atât de mult!

Costumele de baie deux-piece, tanga sexy îţi oferă libertatea de a face combinaţiile pe care ţi le doreşti.

Altfel spus, poţi combina un slip negru, simplu, de exemplu, cu un top plin de strălucire, confecţionat dintr-un material lucios, exact ca în modelul din poza de mai sus.

Optând pentru o astfel de combinaţie te vei bucura de un plus de extravaganţă, care te va pune în centrul atenţiei. Poartă-l cu graţie şi te vei simţi minunat.

Şi nu în ultimul rând, în 2017, rămâne în trend şi varianta costumului de baie tanga sexy, clasic, negru tot!

Alegând un costum de baie negru complet, nu ai cum să dai greş!

Acesta îţi va evidenţia silueta îngrijită şi-ţi va conferi un plus de eleganţă, plină de feminitatea şi încredere!

Daca ti-a placut articolul da-mi un

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.