Atunci când întâlneşti pe cineva pentru prima dată, sunt câteva aspecte care au impact asupra ta. Primul lucru pe care îl observi este privirea, iar mai apoi, zâmbetul.
Aşadar, pentru o foarte prima impresie bună, ai nevoie te prezinţi cu un zâmbet impecabil, care cucerească.De aceea, astăzi, am hotărât vorbim despre albirea dinţilor.Ce înseamnă ţi albeşti dintii?  

 

Cum poţi îţi albeşti dintîi şi care este cea mai eficientă metodă, pe care o poţi încerca acasă, fără ajutorul vreunui medic specialist?

Ce presupune, de fapt, albirea dintilor?

dentalwhitestrips.com%20
Click pe imagine pentru a cumpara benzile de inalbire a dintilor

În timp, cosmetică dentară a reuşit devină un trend, astfel operaţiile de cosmetizare a zâmbetului au devenit foarte solicitate şi populare.

Una dintre cele mai frecvente astfel de operaţii de cosmetizare a zâmbetului, care nu presupune intervenţii complicate şi îndelungate este albirea dentară.
Multă lume care alege apeleze la acest serviciu de albire a dinţilor, nici măcar nu ştiu exact ce presupune această intervenţie.

Reclama

Şi pentru este bine pentru fiecare dintre noi cunoaştem ce se întâmplă cu noi şi trupul nostru, în cele ce urmează descoperim ce anume se albeşte când mergem ne albim dintîi.
Structura dintelui este una simplă, logică, după cum urmează.

La exteriorul coroanei dentare, partea vizibilă a dintelui se cheamă smalt; dentină este ceea ce se găseşte sub stratul de smalt, iar cementul este substanţă dura, care are rol acoperirea rădăcinii dentare.

Toate aceste straturi din structura dintelui, au un rol bine definit- protejarea pulpei dentare, sau, cum zice multă lume- a “nervului” dintelui.
În mod natural, culoarea smalţului dentar este una alb-translucidă, potenţată de nuanţele structurilor de sub acesta.

Dentina în formă ei naturală şi neafectată este de culoare galbenă, cu o structura poroasă.

Pentru structura dentinei este poroasă, anumite elemente din pulpă dentară pătrund în structura ei, ajungând -i schimbe nuanţă în maroniu şi astfel, dintîi noştri se îngălbenesc.
Acum, ai înţeles tot procesul este mai mult decât evident de ce o simplă periere a dinţilor nu este suficientă pentru menţinerea unui zâmbet superb.

De aceea, pentru o albire eficientă, sănătoasă, fie apelezi la serviciile pe care le oferă un medic stomatolog specialist, fie apelezi la produse de calitate, din comerţ.

Ce facem cu sensibilitatea datorata albirii dintilor?

Ce facem cu sensibilitatea datorata albirii dintilor.png

Este adevărat, după ce treci prin procedura de albire a dinţilor, vei resimţi o sensibilitate.

Însă, nu trebuie ţi faci grijă! Această sensibilitate este numai temporară!

Această sensibilitate se creează din cauza gelurilor de albire, care pătrund prin smalt în dentină, despre care deja ştim are o structura poroasă.

Această structura poroasă lasă gelurilor între în contact cu structurile senzitive microscopice din pulpă dentară.

Albirea dinţilor– o acţiune sigură sau care ne pune în pericol dantură?

Propunem această întrebare subiect de discuţie, din cauza mulţi oameni, când aud pe cineva spunând au apelat fie la servicii profesionale de albire a dinţilor, fie la produse de calitate din comerţ, încep o pledoarie contra bazată pe argumente fantastice, cel puţin.
Spunem “fantastice” pentru nu au nicio baza reală, mai ales când medicii stomatologi ne asigura atâta timp cât albirea dinţilor este făcută responsabil şi conform metodelor sănătoasă, dintîi noştri nu au de ce sufere modificări dăunătoare.

De asemenea, medicii stomatologi ne sfătuiesc în cazul în care alegem ne albim dintîi acasă, apelăm numai la produse autorizate ADA!

Albirea dinţilor – limite şi posibilităţi

Dacă ai neglijat sănătatea dinţilor tăi şi acum te gândeşti o albire va face minuni, te înşeli!

Albirea dinţilor niciodată nu va reuşi îndepărteze petele create de cariile dentare. Acestea se pot elimina numai şi numai prin frezare.
De asemenea, procedura de albire a dinţilor nu va îndepărta nici petele negre cauzate de obturatii vechi de amalgam.

Singură modalitate prin care poţi scapă de acestea presupune înlocuirea plombelor din amalgam cu unele din materiale composite albe.

Şi nu în ultimul rând, albirea dinţilor nu înlătura petele cauzate de fluoroză ( intoxicaţia cu fluo).
Orice alt tip de coloratie de la nivelul dinţilor va fi eliminat în cursul procesului de albire.

Cum ne albim dintîi fără a merge la medicul stomatolog?

Dacă vrei te bucuri de un zâmbet stralucior, fără a apela neapărat la ajutorul unui medic specialist, avem pentru ţine o recomandare care îţi va fi de mare ajutor. Benzile pentru albit dintîi Dental White Strips.

Încearcă-le şi nu vei regretă!

 

 

 

Mai mult decât atât, utilizarea acestor benzi pentru albit dintîi vin cu un plus faţă de tratamentul medical- nu provoacă sensibilitate la nivelul danturii.

Te-am făcut curios?

 

 

 

Cum se folosesc benzile pentru albirea dintilor
Click pe imagine pentru a cumpara benzile de inalbire a dintilor

Atunci, aflăm mai multe despre aceste benzi Dental White Strips.

 

Ce sunt benzile pentru albirea dinţilor Dental White Strips?

benzile pentru albirea dintilor Dental White Strips
Click pe imagine pentru a cumpara benzile de inalbire a dintilor

Pentru cei care nu au auzit de benzile Dental White Strips, oferim toate informaţiile necesare în cele ce urmează.
În primul rând, trebuie ţi spunem Dental White Strips sunt benzi pentru albirea dinţilor, prevăzute cu un gel special, care acţionează la nivelul danturii.

Această metodă de albire a dinţilor este una dintre cele mai noi metode, dar şi cea maire comandată, de altfel, fiind soluţia ideală de albire a dinţilor acasă.
Indiferent de gradul de afectare al danturii tale, benzile de albire a dinţilor Dental White Strips promit o albire profesională 100%.

Cum stiu ce benzi pentru albirea dintilor mi se potrivesc?

Atunci când apelezi la benzile de albire a dinţilor nu trebuie cauţi un model sau o mărime anume.

Dental White Strips venind sub formă de bandă reuşeşte se muleze perfect pe orice tip de dentiţie.

Asta înseamnă oricine poate se bucure de rezultatele sigure pe care acest produs le promite.
Tot ce ai de făcut este ţi comanzi setul de Dental White Strips şi începi tratamentul. Un set cuprinde 28 benzi, asta presupunând un tratament de 14 zile.

Tratamentul este unul sigur, lipsit de pericole pentru dantură ta, dar care îţi oferă rezultate imediate.

Numai după câteva zile de folosire a acestor benzi vei observă cum dintîi tăi îşi schimbă nuanţă, devenind din ce în ce mai albi.

Cum folosesc benzile de albire Dental White Strips?

Cum folosesc benzile de albire Dental White Strips.png

Modul de utilizare a benzilor de albire dinţi Dental White Strips este unul facil, uşor de întreprins, care nu-ţi mănâncă timp.
În continuare, pe scurt, îţi prezint fiecare pas pe care trebuie -l urmezi pentru a te bucură de efectele cele mai bune ale acestui tratament de albire a dinţilor.
Înainte de a aplică benzile de albire Dental White Strips trebuie ţi clăteşti bine de tot gură, pentru a reuşi elimini toate resturile de mâncare.

După ce ai clătit gură cu apă, alegi o bandă Denal White Strips pentru dintîi de sus şi altă pentru dintîi de jos.

Pentru aplicarea atentă şi corectă a acestor benzi ai nevoie de o oglindă! O aplicare corectă face bandă învelească dintîi şi pe partea din faţă, dar şi pe cea din spate.
Timpul de acţiune al tratamentului este de 30 de minute. De acest timp au nevoie benzile Dental White Strips pentru gelul lor activ îşi facă treaba, acţionând cum trebuie asupra danturii tale.
După ce cele 30 de minute de acţiune s-au scurs, îndepărtezi benzile şi, încă o dată, trebuie ţi speli bine fură cu apă, pentru a nu-ţi rămâne exces de gel pe dinţi.

Repeţi actunea timp de 14 zile şi rezultatele vor fi uimitoare!

De ce sa alegi Dental White Strips benzi de inalbire a dintilor si nu interventia medicala?

De ce sa alegi Dental White Strips benzi de inalbire a dintilor si nu interventia medicala

Cârcotaşii în continuare vor susţine o intervenţie de tip medical ar fi mult mai recomandată. Suntem aici contrazicem acest lucru, aducânduţi argumente pertinente.

Desigur, asta nu înseamnă nu susţinem intervenţia stomatologică de albire a dinţilorla cabinet.
Însă, de multe ori abia avem timp respirăm, aşa e mai greu cu programările, respectarea programărilor s.a.m.d.

Dental White Strips îţi aduce beneficiul disponibilităţii oricând doreşti tu, oricând ai tu timp!

De asemenea, în timp ce porţi aceste benzi poţi, în continuare, ţi vezi de treaba, aşa nici măcar nu pierzi timpul pe care îl presupune acţiunea acestor produse inovatoare pentru albirea dinţilor.
Dincolo de asta, o procedura de albire a dinţilor la cabinet, poate ajunge la un preţ destul de piperat, pe care nu întotdeauna eşti dispus -l dai.

De aceea, încă o dată, spunem Dental White Strips este o alternativă perfectă, venind cu un preţavantajos, comparat cu rezultatele oferite.
Aşadar, încă o dată, îţi recomandăm cu drag şi încredere benzile Dental White Strips! Oricând simţi dintîi tăi şi-au pierdut din strălucire şi albeaţa, comandăţi setul de benzi şi rezolva problema!

Rezultate oferite de benzile Dental White Strips sunt durabile, aşa nu o regreţi niciun moment investiţia făcută. Alege ai un zâmbet strălucitor numai cu Dental White Strips!

Daca ti-a placut articolul da-mi un

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.