Cea mai mare greşeală pe care o poţi face atunci când mergi ţi cumperi o lenjerie de pat este cauţi perfecţiunea din cataloage.Spunem asta pentru , aşa cum îţi ziceam şi mai devreme, nu există perfecţiunea când vine vorba de lenjeriile de pat.

O lenjerie care într-un context este fix ce trebuie, în altul poate da greş.

Aici vorbim şi despre materialele din care sunt confecţionate lenjeriile.

Mulţi pe care îi întrebi susţin materialul ideal pentru o lenjerie de pat este bumbacul şi sunt pregătiţi ţi aducă nenumărate argumente pro. Nu suntem aici -i contrazicem!

Este adevărat, în multe cazuri, lenjeriile de pat din bumbac sunt tot ce-ţi poţi dori.

Reclama

Ce încercăm ţi spunem este există şi cazuri când alegerea majorităţii nu este şi cea mai bună alegere pentru ţine.

De exemplu, vara, când temperaturile cresc în mod nebunesc în termometre, o lenjerie de pat confecţionată din pânză este de zece ori mai potrivită decât este o lenjerie de pat din bumbac. Iarna, îţi recomandăm o lenjerie din finet.
Concluzia noastră este, aşadar, deşi lenjeriile de pat din bumbac nu dau greş niciodată, trebuie întotdeauna iei în considerare nevoile tale personale şi alegi o lenjerie confecţionată dintr-un material care răspundă acelor nevoi.

1. Nu te aruncă la o lenjerie de pat foarte scumpă. E inutil!

Sume de bani exorbitante cheltuite pe lenjeriile de pat constituie un obicei destul de des întâlnit în rândul străinilor, mai exact al americanilor.

Nu te sfătuim le urmezi modelul. Ar fi nişte bani aruncaţi învânt.

Unii americani, de exemplu, sunt dispuşi plătească în jur de 1000 de euro pe un set de lenjerie de pat, doar pentru vorbim despre lenjerii cu 1000 de fire pe inch, adică lenjerii cu o ţesătură foarte densă.

E un moft!

Aceeaşi calitate, durabilitate şi acelaşi confort ţi le oferă şi o lenjerie de pat obişnuită, cumpărată de la producătorii noştri români, la un preţ simţitor mai mic.

Poţi oricând comanzi online o lenjerie de pat fabricată la Pucioasa şi pui de-o parte diferenţa până la 1000 de euro. Nu vei regretă niciun moment alegerea făcută!

2. Fii deschis in privinta materialelor lenjeriilor de pat – nu spune “nu” lenjeriilor de pat din bambus

Fii deschis in privinta materialelor ale lenjeriilor de pat - nu spune nu nici celor mai„exotice

Nu ştim câţi dintre voi, cei care citiţi, sunteţi familiarizaţi cu lenjeriile de pat din bambus, dar putem presupune mai puţini decât ar trebui.

Ştim, sună destul de inedit vrei încerci o lenjerie de pat din bambus, însă, va asigurăm este o experienţă plăcută, pe care nu ai de ce s-o ratezi!

Lenjeriile de pat confecţionate din bambus au un mare avantaj numai al lor, pus de-o parte– este recomandat special persoanelor care au probleme cu alergiile.

Asta pentru bambusul este un material 100% bio, fără a da vreo şansă acarienilor de praf sau pentru alte microorganisme.

Tocmai de aceea, lenjeriile de pat confecţionate din bambus sunt recomandate persoanelor cu piele sensibilă, dar şi celor mici.

Desigur, asta nu înseamnă lenjeriile de pat din bambus sunt rezervate exclusiv persoanelor cu probleme; oricine se poate bucură de confortul şi răsfăţul pe care îl oferă acestea.
Aşa , pe viitor, când mergeţi achiziţionaţi o nouă lenjerie de pat, nu ezitaţi acordaţi atenţie şi materialelor puţin mai exotice.

2. Lenjeriile de pat vin în culori şi modele variate

Prima regulă a lenjeriilor de pat spune aşa: niciunei case nu trebuie -i lipsească lenjeria de pat albă din dulap.

Regulă căreia îi dăm deplină dreptate!

O lenjerie de pat albă este o alegere clasică, cu care nu poţi niciodată greşeşti. O lenjerie de pat albă crează o atmosfera liniştitoare şi da senzaţia de curăţenie şi elegantă.

Este alegerea cea mai indicată atunci când primeşti oaspeţi peste noapte, însă, când vinevorba de restul nopţilor, nu te limita la un set alb, simplu.

Acum, când pe piaţă găseşti lenjerii de pat cu modele diverse, lenjerii de pat 3D, cu imagini imprimate şi forme din ce în ce mai complexe, în culori vii, nu există motiv pentru a nu le încerca.

Mai ales e un trend ţi asortezi lenjeria de pat cu pereţii camerei, cu draperiile sau chiar şi cu covorul.

Dacă îţi faci griji vei investi bani într-o lenjerie cu model, iar după trei spălări acesta se va duce, renunţă la această grijă.

Cele mai noi tehnologii de imprimare promit acum modele rezistente zeci de ani. Îndrăzneşte şi ţi de cap!

Ţine minte, nu există reguli în alegerea lenjeriei de pat perfecte, ci numai cumpărători bine informaţi, care ştiu ce vor!

2. Când îţi cumperi o lenjerie de pat, ţine cont de mărime

Cand iti cumperi o lenjerie de pat tine cont de marime

În România, oamenii nu sunt familiarizaţi precum americanii cu ideea de paturi King Size sau Queen Size.

Cu alte cuvinte, am putea spune noi, românii, nu ştim prea bine cum stă treaba cu mărimea lenjeriilor de pat.

Asta nu înseamnă, însă, atunci când mergi ţi cumperi o nouă lenjerie, poţi mergi pur şi simplu, fără a cunoaşte măsurile.

Când spunem “măsuri” ne referim, în mod evident, la măsurile patului pentru care urmează achiziţionăm lenjeria.

Este esenţial ştii alegi o lenjerie potrivită patului tău, astfel asigurânduţi un somn liniştit, fără bătăi de cap.

Important este lenjeria de pat aleasă de ţine nu fie prea mică şi scape întotdeauna de sub pat.

Dacă o alegi mai mare, nu-i nicio problema, nu te va deranja, putând ascunzi surplusul sub saltea.

Problema cea mai mare o poţi întâlni atunci când vine vorba de lenjeria de pat pentru copii.

Aceste lenjerii vin cu un preţ destul de piperat, mai ales dacă ai în vedere faptul trebuiesc schimbate ori de câte ori schimbi şi patul celui mic.

De aceea, îţi recomandăm atunci când cauţi achiziţionezi o lenjerie de pat pentru copii alegi un model cu raportul calitate preţ cel mai bun.

3. Câteva modele de lenjerie de pat, pe care le poţi alege oricând

Lenjeriile de pat policoton sunt lenjerii confecţionate dintr-un material inovator, obţinut dintr-o îmbinare perfectă de fibre naturale şi fibre sintetice, care permit imprimeului reziste la spălări repetate, fără lenjeria între la apă.

Preţurile acestor lenjerii de pat policoton sunt extrem de accesibile, ţinând cont de calitatea adusă.

Lenjerii de pat din microfibră Pucioasa sunt lenjerii cu o veche tradiţie şi sunt cunoscute de toţi românii fiind produse de calitate garantată, atent cusute şi realizate.

De-a lungul a generaţii întregi, românii au folosit şi au dăruit cu drag lenjeriile de pat din microfibră Pucioasa.

Acest tip de lenjerii de pat se recomandă lenjerii de vara, microfibră fiind un material răcoros, care respiră foarte bine.

Lenjeriile de pat 100% bumbac Ranforce cu imprimeu 3D sunt lenjerii de pat, care dau dovadă unei calităţi deosebite, fiind realizate prin cel mai nou procedeu de imprimare a unui material textil.

Bumbacul Ranforce din care sunt confecţionate are o densitate a ţesăturii crescute, cu un fir fin şi nepieptănat, ceea ce face lenjeria de pat fie mult mai rezistenţă în timp.

Asta este ghidul complet al cumpărătorului de lenjerii de pat: cunoaşte ce îţi oferă piaţă, alege calitatea şi ceea ce răspunde nevoilor tale şi nu vei da niciodată bani degeaba.

Daca ti-a placut articolul da-mi un

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.