Atunci când ai nevoie de bani, tocmai atunci devine foarte greu să faci rost de suma de bani necesară.

Eşti familiarizat cu situaţia, mai mult ca sigur.

Şi nici măcar nu vorbim despre sume exorbitante, ci mai degrabă de sume relativ mici, care să te ţină pe picioare până la următorul salariu.

Ce faci în astfel de cazuri?

Apelezi la familie, baţi din uşa în uşa pe la prieteni şi, din păcate, de fiecare dată te alegi cu acelaşi răspuns- nimeni nu are bani să îţi împrumute.

Reclama

Oricine se pricepe să găsească motive, atunci când nu are bani de dat- ba că n-a primit încă salariul sau dacă l-a primit l-a şi cheltuit, alţii, culmea, sunt în aceeaşi situaţie ca şi tine, iar alţii aleg să fie sinceri şi-ţi recunosc că nu sunt adepţii împrumuturilor în bani.

În astfel de momente, îţi vine să nu-ţi mai faci prieteni şi să renunţi şi la familie şi îţi promiţi solemn, cu mâna pe inimă, că nu o să mai ajungi niciodată în situaţia asta!

Din contra, îţi promiţi că o să te obişnuieşti şi tu să pui bani de-o parte. Ghinionul e că din momentul în care îţi promiţi, ai şi uitat!

Mai trece o lună şi ajungi în aceeaşi situaţie, pentru că nu te-ai ţinut de planurile făcute. De vină pentru asta nu este întotdeauna iresponsabilitatea!

Motivele pot fi diverse- ori salariul e prea mic, ori ai avut de-a face cu situaţii de urgenţă, neprevăzute s.a.m.d.

Din fericire, astăzi ni se pun la dispoziţie soluţii foarte bune şi eficiente de obţinere a unui împrumut rapid, fără prea multe bătăi de cap.

Curios să afli mai multe?

Atunci, continuă să citeşti, pentru că acest articol îţi va spune cum poţi să faci rost de un împrumut corespunzător nevoilor tale, în nu mai mult de 24 de ore!

Cum obţii credite în 24 h?

Atunci când apelezi la soluţii disperate şi baţi la uşa tuturor cunoscuţilor pentru a obţine suma de bani necesară, în mod evident nevoia te împinge de la spate.

Asta înseamnă că nu prea ai timp de aşteptare! Şi ce faci? Te aşezi bine pe canapea şi analizezi opţiunile pe care le ai; faci o analiză rapidă, dar aprofundată.

Şi aşa, îţi dai seama că opţiunea creditelor bancare clasice, nu este deloc una eficientă pentru tine, în acel moment.

Asta pentru că, să obţii un credit bancar trebuie să faci faţă, mai întâi, birocraţiei. Asta presupune mult timp pierdut, multe acte necesare.

Poţi să o întorci pe toate părţile, pentru că situaţia nu se va schimba.

E clar, împrumuturile bancare nu sunt cea mai bună soluţie atunci când ai nevoie urgentă de bani!

Şi nu-ţi recomandăm nici serviciile de amanet, la care românii sunt “abonaţi” lunar.

Nu este deloc o alegere eficientă, pentru că bunurile pe care le laşi în amanet, de multe ori, le recuperezi cu defecte.

Asta presupune o cheltuială în plus în contul tău.

Aşa că, ce-ţi rămâne de făcut?

Tot ce poţi face în această situaţie şi să fie 100% legal şi fără compromisuri îngrijorătoare, este să apelezi la serviciile de microcredite.

Altfel spus, creditele care se obţin repede sau creditele în 24 h!

Pentru a-ţi explica mai bine mecanismul acestor credite rapide, vom discuta aplicat pe creditele oferite de Provident.

De ce să alegi un credit în 24 h de la Provident?

Împrumutul în 24 h de la Provident te va convinge, garantat, prin beneficiile pe care ţi le promite.

Indiferent că ai nevoie de o sumă modică de bani, care să te ajute să supravieţuieşti până la următorul salariu, fie că ai nevoie de un credit mai mare, care să-ţi ajute în îndeplinirea planurilor şi nevoilor tale , creditul rapid de la Provident este creditul potrivit pentru ţine!

Acest credit rapid îţi pune la dispoziţie opţiunea de a alege modul în care doreşti să-ţi achiţi ratele.

Ai două posibilităţi- fie alegi să achiţi ratele în mod săptămânal, fie alegi să le achiţi în mod lunar.

Mai mult decât atât, creditul în 24 de ore de la Provident îţi garantează avantaje pe care nu le poţi refuză!

Un astfel de credit îţi oferă şansă de a împrumută între 500 şi 10000 de lei, îţi promite rate fixe săptămânale sau lunare.

În plus, nu-ţi baţi capul cu garanţii sau garanti, iar informaţiile pe care ţi le oferă angajaţii Provident sunt informaţii adevărate, clare în legătură cu costurile şi condiţiile acestor credite.

Ceea ce te va surprinde în mod sigur este faptul că acest credit rapid îţi este imnat cu nici mai puţin, nici mai mult de 24 de ore din momentul în care ai aplicat.

În plus, Provident îţi oferă şansă de a-ţi gestiona creditul din intimitatea casei tale, fără a fi nevoit să mergi nici măcar până la bancomat.

Vorbim despre un serviciu opţional, pe care Provident îl oferă clienţilor lor. Poţi opta pentru creditul super-rapid, dar şi confortabil!

Asta presupune că un reprezentant de vânzări dedicat ţie să te ajute să completezi documentele necesare chiar la ţine acasă, pentru că apoi, cu 24 de h mai târziu, să vină să-ţi înmâneze banii.

De asemenea, poţi cere că acest reprezentant de vânzări să vină e la ţine, pentru a ridică plata ratelor săptămânale sau lunare ( în funcţie de planul de plata ales de ţine).

Aşadar, cu un credit rapid de la Provident, ai parte de suport profesional în completarea documentelor, obţii banii necesari în 24 de ore, chiar la ţine acasă şi câştigi timp pentru pasiuniule tale, pentru că până şi ratele le poţi plăti din intimitatea casei tale.

Tipuri de credite rapide oferite de Provident

În programul de credite în 24 de h, Provident îţi pune la dispoziţie două tipuri de astfel de credite.

Creditul rapid STANDARD se caracterizează prin împrumuturi cu sume cuprinse între 500 şi 10 000 lei, rate fixe săptămânale sau lunare, venit minim lunar de 300 de lei, fără garanţii sau giranţi şi cu informaţii concise, clare şi oneste legate de costuri şi condiţii.

Cel de-al doilea tip de credit rapid oferit de Provident este creditul STAR, un împrumut special creat pentru planurile tale ambiţioase.

Împrumuturile pe care le poţi obţine alegând creditul rapid STAR pornesc de la 6 000 lei şi ajung până la 10 000 lei.

Ratele acestui credit rapid sunt fixe şi lunare.

Spre deosebire de creditul rapid STANDARD, creditul STAR vine cu un comision zero de administrare şi se acordă celor cu un venit minim lunar de 1300 lei.

Cine este Provident?

Provident Financial îşi începe poveste în 1880, în Marea Britanie, la iniţiativa lui Joshua Kelley Waddilove.

Despre acesta se spune că a lucrat ca agent de asigurări şi cum zilnic intră în contact cu familii din clasa muncitoare, care se chinuiau să obţină banii de care aveau nevoie pentru a-şi achiziţiona toate cele trebuincioase.

Astfel, Joshua a realizat că este nevoie de o schimbare şi, astfel, a dezvoltat un sistem prin care familiile care aveau nevoi să aibe şansa de a-şi le satisface.

Astfel, a oferit tichete care erau considerate moneda de schimb în anumite magazine.

Astfel, tichetele au ajuns, în timp, foarte populare şi aşa a luat naştere primul produs Provident, cunoscut sub numele cecul Provident.

De aici, povestea a luat avânt- Joshua şi-a deschis un birou, pentru care a recrutat agenţi şi aşa a luat naştere instituţia financiară non-bancară, de ale cărei servicii ne folosim şi astăzi- Provident!

Valorile Provident sunt unele pe care am vrea să le întâlnim la orice altă instituţie financiară non-bancară sau bancară.

Provident, compania de credite în 24 de ore, oferă produse şi servicii financiare simple, rapide şi personalizate, având ca scop mulţumirea clienţilor lor.

Valorile care stau la baza viziunii Provident sunt respectul, responsabilitatea şi claritatea.

Asta înseamnă că clienţii Provident au parte de respectul pe care şi-l doresc, de o companie de creditare care oferă împrumuturi în mod responsabil, care se interesează de situaţia financiară, reală a clienţilor.

Şi nu în ultimul rând, atunci când apelează la Provident, clienţii săi au certitudinea că primesc informaţii corecte, complete şi au parte de o politică de transparenţă 100%.

Aşadar, data viitoare, când te mai confrunţi cu nevoi financiare mici sau mari, nu mai bate pe la uşile aşa-zişilor prieteni.

Nu-ţi mai face nici griji şi nici nu te mai stresa degeaba.

Mai bine mergi la Provident sau apelează numărul de contact din site şi cere cu încredere suma de care ai nevoie.

Ajutorul va veni negreşit!

Daca ti-a placut articolul da-mi un

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.