Bijuteriile reprezintă un accesoriu nelipsit din garderoba unei femei. Printre cele mai apreciate și bine vândute sunt bijuteriile din aur.

Metalul prețios le face extrem de dorite de sexul frumos care ar alege de la inele și cercei până la ceasuri și coliere.

Fie că alegi să le porți la un eveniment special sau, pur și simplu, în cadrul rutinei zilnice, bijuteriile din aur sunt extrem de versatile și se potrivesc oricărui eveniment.

Depinde de tine să știi cum să le asortezi, în așa fel, încât să le scoți în evidență și să devină niște piese cu adevărat apreciate de cei din jur.

Reclama

Se apropie luna martie, iar bărbații sunt mereu în pană de idei atunci când vine vorba despre alegerea cadoului potrivit.

Vă garantez că o bijuterie din aur este exact ceea ce trebuie pentru a face o reală surpriză personei dragi.

Dacă nu vreți să alegeți un inel din cauza conotației acestui gest, aveți o gamă variată de produse de unde puteți alege: poate fii vorba despre un colier sau o pereche de cercei.

În magazinele specializate gășiți de la ajutor profesionist până la cataloage cu bijuterii din aur, toate acestea venind în sprijinul vostru în momentul alegerii unui cadou.

Fie că nu ști ce model să alegi sau nu te pricepi foarte bine la mărimea inelului, nu trebuie să te panichezi deoarece în magazine, veți găși întotdeauna ajutorul de care aveți nevoie.

Același lucru se aplică și în cazul femeilor.

Atunci când ne uităm la accesorii, pierdem noțiunea timpului și, în final nu știm pe care să le alegem.

Cel mai potrivit mi se pare să accesezi cataloagele online pentru că în felul acesta ai foarte mult timp la dispoziție și poți să vizualizezi fiecare obiect în liniștite.

Prețul bijuteriilor din aur variază în funcție de gramaj.

Chair dacă nu dispui de foarte mulți pentru astfel de accesorii, trebuie să știi că există cercei sau inele cu o valoare mică care captează atenția prin finețea și delicatețea montajului.

Tot ceea ce trebuie să faci este să alegi aceea bijuterie din aur care ți se potrivește și de care, cu siguranță, nu te vei mai despărți prea curând.

Nouă românilor, ne place să epatăm, motiv pentru care vei vedea peste tot în jur bijuteri de aur purtate cu lejeritate atât de bărbați, cât și de femei sau copii.

Atât timp cât sunt potrivite și se încadrează în stilul vestimentar ales, cred că aceste accesorii nu fac altceva decât să aducă un plus ținutei.

Așa cum am spus există și bijuterii din aur ieftine.

Poți găși accesorii care nu cântăresc foarte mult sau sunt realizate dintr-un aur mai ieftin, iar aici vorbim despre aurul de 12 karate care deși arată la fel celelalte este mult mai accesibil consumatorilor.

Trebuie să fim conștiente că nu este nevoie să aruncăm foarte mulți bani pe astfel de obiecte pentru a fii apreciate.

Vă voi prezenta câteva modele de bijuterii de aur ieftine care cu singuranță vor ieși în evidență dacă sunt accesorizate așa cum trebuie.

O brățară finuță și subțire poate atrage privirile atunci când este purtată cu o rochie simplă, fie de culoare neagră sau roșie.

Contează să purtăm elemente puține pentru a reuși să le îmbinăm într-o manieră plăcută și armonioasă.

Mie personal îmi plac foarte mult lantisoarele de aur la baza gâtului.

Mi se par foare elegante și pot fii purtate cu ușurință atât la o petrecere sau la un cocktail, cât și în timpul zile la locul de muncă.

Poți miza fie pe o variantă simplă sau poți alege o împletitură discretă.

Indiferent de model, acest tip de bijuterie va atrage atenția asupra gâtului și asupra feței tale.

Inelele sunt nelipsite de pe mâinile femeilor.

Acestea oferă o anumite delicatețe și constituie unele dintre cele mai apreciate accesorii.

Dacă nu dispui de averi impresionante pentru a cumpăra cele mai mari diamante sau cel mai scump material, poți alege oricând un inel discret din aur, fie alb, fie galben.

Un inel de aur simplu sau celebrul solitare a cărui piatră poate să fie foarte bine și din sticlă, reprezintă un accesoriu perfect.

Inelele, precum și cercerii, sunt o afirmație a esenței feminine.

De la fete de grădiniță și până la bunicuțe, toate avem 1-2 sau mai multe inele de care ne este imposibil să ne despărțim.

În cazul bărbaților, alegerea inelului perfect se dovedește o treabă mult prea grea.

Vă recomand să mergeți pe linii simple, în felul acesta cu siguranță nu veți greși.

Puteți alege unul dintre modele de mai jos, fie că un simbol al iubirii, fie pur și simplu că un semn al aprecierii persoanei de lângă voi.

C:\Users\Nora\AppData\Local\Microsoft\Windows\INetCache\Content.Word\627x0.jpgC:\Users\Nora\AppData\Local\Microsoft\Windows\INetCache\Content.Word\A4S_20770_26108b67a-380x380.jpg

Bijuteriile placate cu aur sunt la mare căutare în rândul femeilor datorită faptului că nu au preț foarte ridicat, dar și datorită faptului că sunt de efect.

O astfel de bijuterie reușește să transforme o ținută și să o scoată din anonimat.

În momentul alegerii unei bijuterii placate cu aur trebuie să avem grijă să fie ștanțată pentru că de multe ori putem să cumpărăm un produs care doar pare a fii placat cu aur.

De asemenea, prețul este mult mai mic față de o bijuterii de aur.

Acestea sunt criteriile pe care trebuie să le aveți în vedere în momentul în care decideți să le cumpărați.

Pentru un necunoscător este destul de greu să vadă dacă bijuteria este în întregime din aur sau doar placată cu aur ceea ce reprezintă un plus pentru cumpărător.

Și în cazul acestora există o gamă variată de produse de unde puteți să alegeți ce vă place.

Dacă alegeți un produs calitativ, acesta va rezista în timp, asemenea bijuteriilor din aur.

Trebuie să aveți însă puțină grijă la modalitatea de depozitare.

Indicat este să le păstrați separat, să nu între în contact, de exemplu cu bijuteriile din argint pentru că se pot înnegri.

De asemenea, să nu între foarte mult în contact cu apa sau cu temperaturi extraordinar de ridicate, iar modalitatea de curățare trebuie să fie una specială.

Evitați să le frecați sau să folosiți diverse produse din comerț pentru că acestea pot face mai mult rău decât bine.

Puteți cumpăra din magazine produse speciale pentru bijuteriile placate cu aur, acestea având rolul de a menține strălucirea și de a prelungi “viața accesoriilor preferate.

Așa cum spuneam, bijuteriile placate cu aur pentru femei sunt de mare efect și ies imediat în evidență.

O simplă rochie neagră poate fii transformată într-o ținută wow cu ajutorul unui colier masiv sau a unor cercei candelabru.

Trebuie doar să alegi variantele care ți se potrivesc cel mai bine.

Pentru a vă face o idee asupra acestui tip de bijuterii, vă voi prezenta mai jos câteva modele care cu siguranță vă vor încânta și vă vor face să vreți să le cumpărați.

Bijuteriile din aur alb au început să câștige tot mai mult teren, mai ales în față celor care vor să capate o notă de rafinament și elegantă.

Aurul alb este folosit foarte mult și în cazul verighetelor pentru că este mult mai ușor de asortat, fie că vorbim despre inelul de logodnă sau pur și simplu despre ținutele de zi cu zi.

Foarte multă lume confundă bijuteriile din aur alb cu cele din platină.

Aici vorbim despre două materiale total diferite, obținute prin tehnici diferite și care au și prețuri diferite.

Platina este mult mai scumpă, dar avantajul bijuteriilor din aur alb este acela că se aseamănă foarte mult, iar pentru o persoană neavizată este aproape imposibil să vadă diferența.

De asemenea, acest material este mult mai versatil și permite montarea oricărui fel de piatră, spre deosebire de bijuteriile din aur galben unde opțiunile sunt limitate.

Fie că îl alegem simplu sau în combinație cu aurul galben, acest tip de material dispune de un rafinament aparte care se vede imediat.

Bijuteriile din aur alb sunt mai finuțe, mai potrivite persoanelor romantice.

Pentru doamnele care adoră culoarea galben, cele mai potrivite sunt bijuterii din aur galben.

Acestea epatează și captează imediat privirea datorită strălucirii lor.

Deținerea mai multor bijuterii din aur nu face altceva decât să consolideze statutul material al unei persoane.

În vremurile de demult doar oamenii înstăriți își permiteau să aibă bijuterii din aur, iar această mentalitate s-a perpetuat până în zilele noastre.

Atunci când vezi o femeie cu numeroase bijuterii de aur galben, nu ai cum să nu te gândești că are o situație materială care să îi permită să își achiziționeze asemenea piese.

Există și bijuterii din aur roz care au un preț mult mai ridicat datorită unicității culorii.

Cu o astfel de bijuterie nu ai cum să treci neobservată.

Prin achiziționarea unei bijuterii din aur roz, vei avea un accesoriu deosebit care însă ridică unele pretenții atunci când vine vorba despre încadrarea într-o anumită ținută.

În cazul bijuteriilor suflate de aur, cantitatea de aur folosită este foarte mică.

Această are doar rolul de a colora materialul propriu zis în nuanța de galben.

Valoarea unor astfel de bijuterii este foarte mică, iar rezistență lor în timp nu este garantată.

Din păcate, se vede diferența între o bijuterie din aur și una doar suflată cu aur, așa că nu poți păcăli pe nimeni cu nouă ta achiziție.

În schimb, aceste accesorii sunt de efect și sunt potrivite pentru anumite evenimente.

Există bijuterii din aur pe placul tutuor, trebuie doar să decizi care este bugetul de care dispui și să alegi un produs care te reprezintă și te avantajează din punct de vedere estetic.

Variantele sunt infinite, trebuie doar să te înarmezi cu răbdare și să cauți bijuteria perfectă.