Rochii Baby Doll 2017

0
481
rochii baby doll-min
Orice femeie are cel o rochie baby doll pentru este o care merge diverse circumstanţe care scoate din impas atunci când eşti de timp nu poţi stai pui la cap la cap un outfit. Rochia este unul dintre cele mai versatile piese vestimentare.În funcţie de croiala sau de material avem rochii elegante, rochii de zi, rochii de plajă, rochii de seara sau rochii de birou.

Lista este mult mai lungă, dar nu are rost să le amintim pe toate.

Aşa că, atunci când pleci la cumpărături trebuie să ştii foarte clar dacă ai unde şi mai ales, dacă ai când să porţi rochia cumpărată.
Trebuie să recunosc că am văzut şi, nu doar odată, femei care nu ştiu să aleagă cea mai potrivită ţinută..

Am văzut la birou femei purtând rochii casual într-un mediu business unde dresscode-ul este foarte important sau am văzut femei care mergeau pe varianta rochiilor de zi când participau la evenimente importante.

Aspectul final este unul extrem de prost care atrage critici şi şuşoteli pentru că nu ştim să ne îmbrăcăm adecvat situatilor în care ne aflăm.

Este mai mult decât evident că la birou vom păstra o ţinută sobră şi elegantă specifică unui mediu de afaceri, pe când pentru ieşirile cu prietenii optăm pentru rochiile lejere şi pline de prospeţime în care să se ne simţim în largul nostru.

Reclama

Unul dintre cele mai apreciate modele de rochii este cel baby doll. Cine nu îşi doreşte să se pună în pielea celebrei păpuşi Bărbi pe care am îmbrăcat-o de mii de ori în copilărie?

Cine nu îşi doreşte să se simtă că o prinţesă atunci când iese din casă?

Acest model de rochie este purtat cu precădere de tinerele fete care îşi păstrează inocenţa şi care vor să mai copilărească. Rochia baby doll reprezintă combinaţia perfectă între feminitate şi un look angelic, un look senin care transmite o maturitate ascunsă, o prezenţa spirituală care va atrage atenţia tuturor.

Tinerele domnişoare pot purta acest gen de rochie la banchetul clasei a 8 sau a 12, fiind ideală pentru o petrece ce marchează trecerea de la o etapă la altă, de la copilărie la viaţă de adolescent şi implicit de adult.

În acest caz, aş miza pe nuanţe calde care să aducă un plus imaginii angelice pe care fetele tinere o au şi pe care trebuie să o păstreze cât mai mult timp. Haide să nu exagerăm cu machiajul, tocmai pentru că frumuseţea vârstei ar trebui să fie cea care transcede şi care să fie vizibilă. Aveţi toată viaţă înainte să va machiaţi, însă frumuseţea fizică, frumuseţea şi candoarea copilăriei nu se vor mai regăsi pe chipul tău.

 

Dacă vrei să ai o imagine cool şi tinerească poţi combină o rochie baby doll cu o geacă de piele şi o pereche de ghete. Această ţinută este potrivită pentru o ieşire în club sau pentru o seară în oraş în prietenii. Chiar dacă la prima vedere, această combinaţie este mai mult decât ciudată, te asigur că prietenele tale o vor adoră şi vor încerca să te copieze. Nu mai stă pe gânduri, încearcă să fii în pas cu modă prin alăturarea celor mai ciudate combinaţii vestimentare.

Trebuie să ştii că podiumurile de modă sunt pline de astfel de creaţii pentru că designerii au înţeles că se caută lookurile tinereşti care să te binedispună şi care să atragă un public cât mai vast. De aici au luat naştere cele mai ciudate combinaţii, de la rochia purtată cu o geacă de piele, până la rochia purtată cu tenesi. Modă evoluează de la o zi la altă şi vine cu trenduri care mai de care mai îndrăzneţe şi ne testează limitele.

Vei fii apreciată pentru ţinutele tale şi pentru simţul estetic dacă încerci să ieşi din zona de confort şi să adopţi un stil uşor diferit. Nu trebuie să îţi fie frică, orice poate da greş; ceea ce contează este să mergi înainte şi să nu te demoralizezi. Te naşti cu stil, însă ai nevoie de ani de perfecţionare pentru a cunoaşte toate dedesupturile acestui fantastic domeniu care produce miliarde de euro în fiecare an datorită împătimiţilor care îşi doresc să aibă cele mai noi apariţii vestimentare.

Participarea la un eveniment special este întotdeauna plină de tensiune pentru noi pentru că nu avem aproape niciodată nimic de îmbrăcat. Mereu trebuie să dăm o fugă prin magazine să căutăm ceva şi, de cele mai multe ori, alegem o varianta de comprins pentru că nu am găsi nimic care să ne încânte.

Pentru a evita situaţiile de genul acesta, te sfătuiesc să ai în casă o rochie care să meargă a fii purtată atunci când eşti invitată la un astfel de eveniment. Cel mai potrivit model este rochia baby doll extrem de versatilă şi pe care o poţi accesoriza în funcţie de preferinţele tale.

Cu o pereche de pantofi stiletto ai reuşit să creezi un look rafinat şi elegant şi eşti gata de petrecere. Ai încredere în simţul tău şi fă acele combinaţii care simţi că te reprezintă. Dacă optezi pentru o rochie baby doll neagră trebuie neapărat să ai o pereche de pantofi în culori ţări care să devină centrul de interes al întregii tale ţinute.

Dacă însă mergi pe nuanţe calde, pantofii trebuie în ton şi să se încadreze perfect outfitului creat. Alege un bej sau un crem în funcţie de nuanţele rochiei pentru o imagine diafană, pentru un look asemănător unui înger coborât pe pământ.

Nu este greu deloc, trebuie  doar să găseşti aceea rochie care ţi se potriveşte şi în care te simţi confortabil. Mai departe contează de ţine să decizi ce direcţie poate lua o tinuă cu ajutorul accesoriilor. Acesta pot schimbă complet stilul unei rochii şi o pot transformă dintr-o rochie foarte elegantă, într-una potrivită ieşirilor în club.

Dacă îţi doreşti o rochie baby doll, poţi începe căutările prin malluri. Majoritatea marilor magazine au astfel de modele, fie că este vorba despre rochii de zi sau despre cele de seară. Un popas trebuie să îl faci la Poema pentru că aici găseşti cele mai frumoase rochii la preţuri accesibile.

Dacă nu ai un buget prea mare care să îţi permită să cumperi o rochie din mall, poţi accesa magazinele online unde găseşti sute de modele potrivite oricărei siluete. Un plus îl reprezintă şi faptul că poţi stă în confortul propriei locuinţe şi poţi face cumpărături fără să fii deranjată de nimeni.

Preţul rochiilor baby doll pe care le găseşti în magazinele online sunt rezonabile. Oricine îşi permite să îşi cumpere o astfel de rochie pentru că oferte sunt accesibile fiecari buzunar. Poţi beneficia chiar şi de reduceri sau de transport gratuit ceea ce reprezintă un mare plus. Site-urile online se bat în oferte pentru a atrage câţi mai mulţi clienţi şi pentru a face trafic cât mai mare pe site.

Pe găseşti cele mai frumoase rochii potrivite oricărei ocazii. Dacă trebuie să participi la o cununine civilă sau la un botez care deobicei au loc în prima parte a zilei, poţi alege cu încredere o rochie baby doll simplă care se va potrivi perfect. Cu bani puţini, poţi avea un look special, un look care să atragă privirile şi care să te transforme într-una din atracţiile evenimentului. Sună bine, nu? Atunci nu mai stă pe gânduri şi pleacă în căutarea rochiei potrivite. Meriţi să fii frumoasă şi să ai măcar o rochie care să îţi pună în evidenţă trăsăturile fizice.

 

Poţi alege să cumperi şi o rochie second hand. Sunt foarte multe siteuri care vând rochii aproape noi, rochii care au fost purtate doar o singură dată şi care sunt în stare impecabilă. În felul acesta economiseşti foarte mulţi bani şi îţi poţi cumpără mai multe rochii pe care să le porţi. Poţi chiar tu să apelezi la acest serviciu în momentul în care te plictiseşti de hainele tale şi vrei să cumperi altele.

Trăim în era vitezei, unde totul se întâmplă cu repeziciune aşa că trebuie să ne adaptăm vremurilor şi să învăţăm din mers. Cam aşa stă şi treaba cu modă. Nu ai niciodată timp să înveţi temeinic legile sale, dar le furi puţin câte puţin din paginile revistelor de modă sau din creaţiile designerilor internaţionali.
Daca ti-a placut articolul da-mi un

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.