Publicitate

Frumusete

Descopera ultimele stiri, trucuri si sfaturi de frumusete ale anului 2017 care au facut furori in intreaga lumea

Top 5 Beneficii Uleiul de argan – Propietati si intrebuintari cosmetice

imagine Ulei de argan - Beneficii si intrebuintari cosmetice|||||||||||||Ulei de argan pentru par||Ulei de argan pentru corp|Ulei de argan anti imbatranire|
Arganul, cunoscut sub denumirea lui ştiinţifică drept Argania Spinosa, este un arbore care creşte numai şi numai în zona Marocului. Acest arbore este extrem de preţios! Atât fructele, cât şi seminţele lui sunt folosite în preparatele culinare tradiţionale din zona Marocului, dar şi în industria cosmetică. Unul dintre cele mai populare produse cosmetice obţinute din seminţele acestui arbore este uleiul de argan. Pentru un...
Publicitate